Panne-
kaker
Pannekaker er aldri feil, og spesielt ikke på tur.
Ingredienser
- Pennekakerøre i en flaske
- Smør til steking
- Noe godt å ha på pannekakene
Utstyr
- Stormkjøkken/primus/ved og fyrstikker til bål
- Stekepanne
- Stekespade
Hvordan går du frem?
- Varm smøret litt i panna først
- Hell i litt pannekakerøre, jeg liker de litt tynne så jeg løfter panna og fordeler røra litt før jeg steker de
- Stek på begge sider
- Snu de i lufta om du klarer
- Pass på at det ikke blir for varmt for da blir de bare brent
Tips
- Du kan ta med en pose med pannekakemiks og blande det med vann når du kommer ut.
- Ha syltetøy og sukker i lette og tette plastbokser
- Hvis du liker baconpannekaker kan du jo steke litt bacon først
- Eller du kan plukke litt friske bær i skogen og legge de på pannekaka