Dette eteute-prosjektet startet 13.mars 2020 da jeg plutselig fikk ekstra fritid i forbindelse med noen ukers koronapermittering. Det resulterte i en instagramkonto og kokebok om turmat og matlaging ute. Og så nettside, kursvirksomhet og en liten nettbutikk. Læringskurven har vært bratt og utfordrende, og veldig gøy! Den første kokeboka solgte 3000 eksemplarer...
Nå er kokebok nr 2 ute!
I min verden er det det av til veldig kort avstand mellom tanke og handling. Noe som resulterer i at jeg stadig får bli med på mange spennende prosjekter!
Den Norske Turistforening: Kursholder fersking i friluft i prosjektet "Dugnad som arbeidspraksis" i henholdsvis Haugesund og kirkenes
Gladmatfestivalen i Rogaland: Gourmet på bål to år på rad i samarbeids med Stavanger Turistforening
Norsk Fjellfestival på Åndalsnes: Goumet på bål og familievennlig bålmat
Bibliotekene vest i Agder: Friluftsprosjekt med matlaging ute sammen med bar i ulike aldre på 5 lokasjoner i Agder
"Snuitide": Et digitalt læringsverktøy til friluftsliv i videregående skole, der jeg har bidratt i kapitler om mat og nyttevekster
Tranøy Fyr: Fått reise til vakre Hamarøy og hatt kurs i bålmat, mat på stormkjøkken, teambuilding og foredrag
Norsk Friluftsliv: Kursholder for "Turmat fra hele verden" der turmat er en inkluderingsaktivitet
Stavanger Turistforening: Kursholder i pilotprosjektet "Dugnad som sprsåkpraksis", med diverse kurs i matlaging på bål for ulike grupper.
Norges Sopp- og Nyttevekstforbund: Ble uteksaminert som nyttevekstkyndig 2021. Pluss kurs og workshop med matlaging
Og masse annet spennede: